Niels Destadsbader gaat helemaal uit de kleren in nieuw Eén-programma

Niels Destadsbader, Dieter Coppers en zes andere bekende mannen gaan een sexy stripease opvoeren voor het goede doel. De weg naar de show, die eind oktober plaatsvindt, wordt getoond in een nieuw programma op Eén. De mannen zouden “he-le-maal naakt” gaan tijdens de act.

edb

Eén weet hoe de aandacht te vragen voor een taboe-onderwerp. Door enkele van Vlaanderens meest begeerde BV’s op te leiden tot strippers, hoopt de zender mannen te doen praten over prostaat- en teelbalkanker. “Als zij uit de kleren durven te gaan voor heel Vlaanderen, dan moet elke Vlaamse man toch eens over het thema durven te praten met zijn huisarts?”, is de gedachte achter het programma.

Het programma, dat de werktitel For One Night Only: He-le-maal Naakt draagt, volgt de acht bekende mannen van de casting en de voorbereiding tot en met het grote slotspektakel. Die show vindt eind oktober plaats in het Kursaal in Oostende. De mannen zouden dansen op het ultieme stripteaselied, You Can Leave Your Hat On van Joe Cocker. Volgende week communiceert VRT over zijn najaar, dan zal er vermoedelijk meer info bekendgemaakt worden over het programma en de mogelijkheid om de show bij te wonen.

Voor Dieter Coppens is het niet de eerste keer dat hij uit de kleren gaat voor het goede doel. In 2018 deed hij dat al voor Iedereen tegen Kanker, maar dan live op Facebook. Naarmate meer geld werd ingezameld door de kijkers, trok Coppens een kledingstuk uit. Alles, tot en met zijn slip, ging toen uit, maar de kijker kreeg niet alles te zien.

Aangeboden door onze partners