Wielrennen Junioren Interclub in Ingelmunster

Milan Vermeulen ambitieus voor interclub in Ingelmunster: “Ik hunker naar eerste mooie uitslag in grote afspraak”

Milan Vermeulen wil zondag een kaap ronden in de interclub in Ingelmunster. “Mijn conditie is goed genoeg om voor het eerst een knap resultaat te boeken in een grote koers”, zegt de Moorselenaar.

“Het voornaamste is dat ik volop mee kan koersen. Maar als ik daar dan ook nog eens een mooie uitslag zou kunnen aan vastknopen, zal ik helemaal tevreden zijn. Ik ben goed hersteld van mijn inspanningen in de Ardense Triptiek. Ginds verliep het niet zoals verwacht. Ik had niet alleen last van de warmte maar kwam ook nog eens ten val. Gelukkig viel de lichamelijke averij mee. Mijn herstel verliep vlot. Ik zal zondag fris aan de start staan in Ingelmunster.”

“Ik ben vrij tevreden over mijn seizoen”, vervolgt de eerstejaars van Cycling Team Luc Wallays-Jonge Renners Roeselare. “Ik werd tweede in Moeskroen en Kooigem, derde in Ledegem en vijfde in Gullegem. Het werkt motiverend als je nu en dan eens deel kan uitmaken van de goede vlucht. Na mijn degelijke verrichtingen in het regionale circuit mik ik nu op een rol van betekenis tussen de nationale toppers.”

“Ik ben op mijn best op een hellend traject, maar de vluchtkoers in Ingelmunster schrikt me niet af want ik heb voldoende koersritme in de benen. Het doet deugd dat ik volop kansen krijg van mijn team. Zo kon ik ook de Vierdaagse van Kontich betwisten. Ik blijf gestaag progressie boeken. Reken maar dat ik me zondag opnieuw dubbel zal plooien”, aldus nog de leerling bakkerij aan het MSKA in Roeselare. (tvm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten