Comebacksingle van Britney Spears met Elton John vroegtijdig gelekt op internet, fans furieus: “Haal het eraf”

 ©  Getty Images for EJAF

Zes jaar moest de wereld het zonder nieuwe muziek van Britney Spears stellen. En nu er dan eindelijk een nieuwe single in aantocht is - met Elton John dan nog - lekt het ding vroegtijdig uit. Tot grote woede van de fans van de zangeres.

gjs

Britney en Elton John toonden zich de voorbije weken allebei al enthousiast over hun samenwerking. Hold me closer wordt een mashup van Elton John-klassieker Tiny dancer en enkele andere nummers van de zanger. Britney zou mee gesleuteld hebben aan de teksten en een deel ervan ingezongen hebben. Het zou de muzikale comeback worden van de zangeres na zes jaar muzikale stilte.

Wanneer de single uitkomt, is nog niet duidelijk. Maar vrijdag doken plots wel fragmenten eruit op sociale media op, waarin je Britney meerdere flarden tekst van Elton John hoort zingen. Dat leidde meteen tot een storm op sociale media, want de steeds erg vurige Britney-fans gingen vol in de aanval tegen het account dat het fragment lekte. “Dit is niet oké, Britney werkt zo hard”, schreef een van hen. Andere fans deelden die mening: “Verwijder dit.”

Wat het account even later ook deed. Wanneer de single effectief uitkomt, is nog niet geweten.

Aangeboden door onze partners