BEKER VAN BELGIË: Patro Eisden - FC Ganshoren 3-2

FC Ganshoren in de verlengingen onderuit

De Brusselaars maakten Patro Eisden het leven zuur, maar gingen in de verlengingen toch kopje-onder. Zo zit het bekeravontuur er voor FC Ganshoren op.

Na een halfuur leidde eerstenationaler Patro Eisden met 2-0. Diepe spits Elisha Sam, nieuwkomer van Notts County, was tweemaal de afwerker van dienst. De Limburgers leken zo op weg naar een vlotte zege, maar een goed georganiseerd Ganshoren plooide niet en beet flink van zich af. Even voor de rust knalde Millet de Brusselaars in het spoor.

In de tweede helft viel de thuisploeg met tien na een tweede geel voor Corstjens. Ganshoren, numeriek de meerdere, zette alles op alles. Even voor tijd bracht de ingevallen Famo bij zijn eerste baltoets alsnog evenwicht.

In de eerste verlenging maakte Elisha Sam het verschil vanop de stip na handspel van Camara. Een moegestreden Ganshoren kon nadien het tij niet meer keren. (lbh)

SCHEIDSRECHTER: Yenthe Boogaerts.

DOELPUNTEN: 11’ en 34’ Elisha Sam 1-0, 2-0, 42’ Millet 2-1, 87’ Famo 2-2, 101’ Elisha Sam (pen) 3-1. 

PATRO EISDEN: Belin, Kis, Corstjens, Dijkhuizen, Ferber (102’ Cuypers),  Bounou (58’ Vandergeeten), Renson, Elisha Bruce Sam, Verburgh, Pietermaat, Bamona (63’ Valcke).

FC GANSHOREN: Suederick, Devillé (86’ Famo), Tchoutang (69’ Kambala), Laroussi (78’ Nendaka), Van Landschoot, Sermé (104’ Zivkovic), Simononi (46’ Camara), El Ghraichi, Millet (78’ Zaânan), Otu, Kombi.

GELE KAARTEN: Verburgh, Tchoutang, Camara, Elisha Sam, Ferber.

RODE KAARTEN: 55’ Corstjens (2x geel).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten