Harry Styles noemt Belgische film als één van zijn favorieten

 ©  WireImage

Harry Styles, het popicoon van het moment, is fan van een film van Belgische makelij. Dat liet hij weten aan Rolling Stone. De popster prijkt op de cover van het magazine en gaf daarbij een groot interview.

edb

Harry vertelt in het interview dat hij tijdens de coronapandemie, wanneer hij niet kon optreden, veel films keek. “Hij keek opnieuw naar zijn favorieten, waaronder de Belgische film uit 2012, The Broken Circle Breakdown”, schrijft Rolling Stone.

The Broken Circle Breakdown is een film van Felix Van Groeningen met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh in de hoofdrollen. Zij spelen een koppel muzikanten die hun 6-jarig dochtertje verliezen aan kanker. De film haalde een Oscarnominatie voor Beste Buitenlande Film binnen.

 ©  ISOPIX

Seksualiteit

Het Rolling Stone-interview met Styles blijft niet onbesproken, vooral omdat de zanger het over zijn seksualiteit heeft. Min of meer toch. Harry wordt er geregeld van beschuldigd aan “queerbaiting” te doen. Hij zou zich als heteroseksueel persoon queer eigenschappen toe-eigenen - bijvoorbeeld door zich vrouwelijker te kleden - om in de smaak te vallen bij de lgbtq-gemeenschap. Nochtans heeft Styles nooit duidelijk gemaakt of hij al dan niet hetero is. Hij heeft wel een relatie met een vrouw, actrice Olivia Wilde.

“Mensen zeggen soms: ‘Je bent alleen publiekelijk met vrouwen geweest’. Maar ik ben nooit publiekelijk met iemand geweest”, legt de popster uit. “Als iemand anders een foto van je neemt met iemand, betekent dat niet dat je voor een publieke relatie hebt gekozen.”

De As It Was-zanger gaat verder over het topic van seksualiteit. “Ik denk dat iedereen, ook ik, zijn eigen reis te gaan heeft op vlak van het ontdekken van zijn seksualiteit, en er comfortabel mee worden.” Styles weigerde in eerdere interviews al om zich expliciet uit te spreken over zijn seksualiteit. Hij zei ooit dat “het niet uitmaakt” en het “ouderwets” is om te verwachten dat hij een etiket op zichzelf kleeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook