Opnames nieuwe ‘Beverly Hills cop’ gestart, zonder Adil El Arbi en Bilall Fallah

 ©  AFP

Dit moet toch een beetje pijn doen voor Adil El Arbi en Bilall Fallah. De plannen voor de reeds lang geleden aangekondigde nieuwe Beverly Hills cop-film met Eddie Murphy, waarvoor het Belgische regisseursduo verstek gaf, worden doorgezet.

Tom Vets

De film werd enkele jaren geleden aangekondigd als Beverly Hills cop IV omdat dit het vierde deel is in deze franchise, maar heeft nu een nieuwe titel gekregen. Beverly Hills cop: Alex Foley zal hij heten, te verwachten ergens in 2023.

Eddie Murphy is uiteraard opnieuw aan boord als agent Axel Foley. Het eerste deel uit de filmserie zette de acteur in 1984 op de kaart. Naast Murphy hebben ook Taylour Paige (Ma Rainey‘s black bottom) en Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight rises) een belangrijke rol. Het script van Will Beall zal weldra verfilmd worden door regisseur Mark Molloy, een nieuwkomer in het wereldje. Beverly Hills cop: Axel Foley verschijnt op Netflix.

El Arbi en Fallah lieten de film schieten omdat ze wilden focussen op Batgirl, de film waarvan onlangs werd bekend dat die nooit zal afgewerkt worden.

 ©  REUTERS

Aangeboden door onze partners

Lees ook