3.000 Club Brugge-fans zien Hans Vanaken verlengd verblijf aankondigen (en Jack Hendry naar Italië vertrekken)

© Michaël Van Damme

Hans Vanaken ging met alle aandacht lopen, maar tijdens de open training van Club Brugge viel nog ander interessant nieuws te rapen. Jack Hendry was afwezig en landde intussen in Italië, waar hij bij US Cremonese tekent, de ploeg van Okereke. Ook Vormer (ziek) was er niet. Een transfer naar Nederland is intussen uitgesloten.

Junior Verbeeke

Bij de start van de open training waren zo’n 3.000 fans aanwezig. En die zagen dat Jack Hendry afwezig bleef. Toen de open training begon, zette de Schotse verdediger zijn eerste stappen op Italiaanse bodem. Daar tekent Hendry straks bij US Cremonese, de ploeg waar ook David Okereke (ex-Club) en Dessers spelen. Het gaat om een huurovereenkomst met een verplichte aankoopoptie van enkele miljoenen euro.

Vormer niet naar Nederland

Ook Vormer (ziek) liet zich niet zien op Jan Breydel. Volgens onze informatie is de aanvoerder echt ziek geweest, en een transfer naar Nederland is intussen ook uitgesloten. Vormer heeft daar geen zin in. De markt in de Eredivisie sluit ook vanavond. Balanta, die interesse genoot van Standard, trainde wél gewoon mee. Ook Mechele (interesse van Bologna) stond gewoon op het veld.

Na de training gaan er nog handtekeningensessies en andere randactiviteiten door in het kader van de Family Day.

 ©  Junior Verbeeke

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten