Officieel: Adnan Custovic is de nieuwe coach van KV Kortrijk

 ©  BELGA

Adnan Custovic (44) wordt de nieuwe coach van KV Kortrijk. De Bosniër ondertekent een contract voor twee seizoenen in het Guldensporenstadion. De Veekaa stelt met Custovic een oude bekende aan.

Elian Coussement

Lang heeft het niet geduurd. Na het ontslag van Belhocine eerder deze week, vond KV Kortrijk al snel een nieuwe hoofdcoach. Adnan Custovic moet voor meer stabiliteit en beter spel zorgen. De grootste taak van de Bosniër zal zijn om KV Kortrijk uit de degradatieproblemen te brengen. Momenteel bezetten ze de voorlaatste plek.

Custovic was al eerder actief bij rood-wit. Hij begon zijn trainerscarrière als assistent bij KV Kortrijk onder Yves Vanderhaeghe. Daarna trok hij samen met zijn T1 naar KV Oostende. Na enkele kortstondige passages bij Oostende, Waasland-Beveren, de nationale ploeg van Bosnië en Herzegovina en het Chinese Shanghai SIPG, is hij terug waar hij zijn trainersloopbaan startte. Custovic leidde deze ochtend al zijn eerste training.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt