Dertiger overleden na vechtpartij op parkeerplaats na ruzie in verkeer in Luik, dader aangehouden

Themabeeld ©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Een man van 32 is zondagnamiddag om het leven gekomen bij een verkeersdispuut in Hermalle-sous-Huy, een deelgemeente van Engis in de provincie Luik. Hij stierf na een ruzie die volgde op een verkeersdiscussie. De twee chauffeurs kregen het aan de stok op een steenweg maar gingen met elkaar op de vuist even verderop aan een parkeerplaats waar ze beiden waren gestopt. De andere bestuurder werd maandag in de loop van de dag gearresteerd.

jvhBron: BELGA

De dertiger, afkomstig uit La Bruyére in de provincie Namen, zou gestorven zijn nadat hij een ferme klap kreeg tijdens die discussie. Hij werd bewusteloos in zijn wagen aangetroffen, en kon niet meer worden gereanimeerd door de hulpdiensten.

De tweede bestuurder, die niet meer ter plaatse was op het moment dat de hulpdiensten ter plaatse kwamen, werd maandag opgespoord. Hij ging zichzelf in de loop van de dag aangeven bij de politie en werd na verhoor gearresteerd, laat de federale gerechtelijke politie van Luik weten. Het parket van Luik bevestigt dat een autopsie zal worden uitgevoerd op het lichaam om de precieze doodsoorzaak te bepalen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten