Foutje in ‘House of the dragon’ wordt wereldwijd gedeeld, dus grijpt HBO in

Bekijk hier de trailer van de derde aflevering van ‘House of the dragon’, de aflevering waarin kijkers een foutje zagen © HBO

De montageblunder in de populaire HBO-reeks House of the dragon, waar de voorbije dagen veel fans goed om gelachen hebben, wordt weggewerkt. Eind deze week zal een nieuwe versie van de aflevering in kwestie te zien zijn op de streamingdiensten, meldt The Hollywood Reporter.

gjs

In de derde aflevering van de populaire televisiereeks van HBO, die sinds maandag te bekijken is, zagen opmerkzame fans hoe koning Viserys rondliep met twee vingers in groene tape gewikkeld. In het verhaal lijdt het personage namelijk aan een infectieziekte die langzaam zijn linkerarm wegvreet.

LEES OOK. De twee populairste fantasy-reeksen staan nu lijnrecht tegenover elkaar, onze kenners ook: “Dit zegt toch alles over wie de bovenhand heeft”

De vingers in kwestie zouden met special effects weggegomd moeten geweest zijn, maar dat hadden de makers blijkbaar over het hoofd gezien.

Een bron van The Hollywood Reporter zegt dat de makers zich bewust zijn van de montagefout en die zullen wegwerken. “Een nieuwe versie van de aflevering in kwestie zal vanaf eind deze week te zien zijn op alle streamingdiensten”, klinkt het. “Dan is Viserys weer vingerloos.”

LEES OOK. Belgische Kamilla werkte mee aan productie van ‘House of the dragon’: “Kicken, want ik ben fan van ‘Game of thrones’”

De vingers van koning Viserys zijn niet weggegomd met special effects.  

Aangeboden door onze partners

Lees ook