SJOTCAST LATE NIGHT. ”Of het nu top of matig was, maakt niet uit: een Belgische ploeg pakt drie punten in de CL, dat is fantastisch”

De voorbeschouwingen zijn geschreven, de eerste wedstrijden alweer afgehaspeld. Club Brugge won haar Champions League-opener tegen Bayer Leverkusen en dat spoorde onze voetbalpodcast Sjotcast aan tot een late night-opname. Eentje waarin Yanko terugblikt op een midweeks etentje in Parijs met een Belgisch voetbalicoon, oude bekende Guillaume met heimwee terugdenkt aan een tripje Lissabon en met net te veel of te weinig euforie teruggeblikt wordt op de prestatie van blauw-zwart.

Yanko Beeckman

Sjotcast, nu met Frank Raes

Na 3,5 jaar en vijf seizoenen hangen cheffen Guillaume en Gert hun microfoon aan de haak en gaan reporter Yanko en eindredacteur Lars alleen verder. Maar niet getreurd: zij krijgen ongeziene versterking. Niemand minder dan Frank Raes sluit tweewekelijks aan om zijn expertise te delen en samen met de cast op zoek te gaan naar een straf verhaal boven een slappe analyse. Sjotcast is er nog steeds elke maandag na een voetbalweekend. Later op de week zijn er geregeld afleveringen met gasten, voorbeschouwingen of heuse late night shows.

Beluister hier alle afleveringen van Sjotcast

Aangeboden door onze partners