Dreigt er nu al opnieuw een transfercircus rond Kylian Mbappé? Franse krant komt met opmerkelijke onthulling

 ©  ISOPIX

Kylian Mbappé verraste in mei met zijn contractverlenging bij PSG tot medio 2025. Maar nu zou blijken dat zijn contract in feite maar tot juni 2024 loopt.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Mbappé bezit een eenzijdige optie in zijn contract om het seizoen 2024-2025 nog bij de Parijse club af te werken. Dat maakte de Franse sportkrant L’Equipe dinsdag bekend. L’Equipe haalde haar info - naar eigen zeggen - bij een bron binnen PSG.

De 23-jarige aanvaller leek in het voorjaar lange tijd op weg naar Real Madrid, maar ondertekende uiteindelijk een nieuw contract bij PSG. Waarnemers vonden het toen al verrassend dat de nieuwe deal slechts tot 2025 liep.

Nu het contract maar tot 2024 lijkt te lopen, dreigt er volgend seizoen al een nieuw onderhandelingsspel te zullen beginnen. PSG zal immers niet opnieuw willen wachten tot in de laatste maand om het contract van haar goudhaantje te verlengen. En al zeker niet om hem tegen een goedkopere prijs te verkopen aangezien zijn contract nog maar één seizoen loopt.

De Fransman kwam in de eerste weken van het nieuwe seizoen al tot negen goals in zeven officiële duels voor de Parijzenaars. 

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten