Sanne Cant verlengt contract bij veldritteam van broers Roodhooft tot maart 2025

 ©  BELGAPLUS

Vrijdag werd in het regionale hoofdkantoor van Crelan in Antwerpen veldritteam Crelan-Fristads voorgesteld aan de pers. Crelan-Fristads is de opvolger van IKO-Crelan. Sanne Cant blijft ook de komende seizoenen een uithangbord. De drievoudige wereldkampioene verlengde haar contract tot maart 2025.

Bron: BELGA

“Ik ben blij te kunnen meedelen dat ik mijn contract heb verlengd tot maart 2025”, gaf de 31-jarige Antwerpse aan. “Ik ben bij dit team gestart in 2009 en heb er ondertussen heel veel meegemaakt. Ik ga hier waarschijnlijk ook mijn carrière eindigen. De ploeg voelt aan als een familie en crossen in een familiale sfeer is altijd plezant. Ik hoop dit seizoen weer mee te strijden voorin. Die aansluiting hoop ik weer te kunnen maken. Natuurlijk zou een veertiende Belgische titel ook mooi zijn. Als ik erover nadenk is het best speciaal dat het al dertien keer gelukt is, want het gaat niet alleen om je eigen prestatie maar ook om materiaal dat stand moet houden.”

Crelan-Fristads mocht met Joran Wyseure, wereldkampioen bij de beloften, Emiel Verstrynge, Belgisch kampioen bij de beloften, en veldrittopper Laurens Sweeck nog enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Ook Marion Norbert-Riberolle is nieuw. Vanaf 1 januari komt daar ook nog Xaydee Van Sinaey bij.

Aangeboden door onze partners