Anderlecht eert Mister Michel met indrukwekkende minuut stilte en tifo: “De Zilveren Vos zal nooit vergeten worden”

 ©  BELGA

Een minuut lang een ijzige stilte in het Lotto Park: het eerbetoon aan Michel Verschueren, de voormalig manager van RSC Anderlecht die afgelopen woensdag overleed, was ronduit indrukwekkend. Mauves Army pakte uit met een tifo: “Karakter, trouw en liefde, de Zilveren Vos zal nooit vergeten worden.”

Bram Van Vaerenbergh

Voor de spelers het veld opkwamen, hield Anderlecht het reeds sereen: geen opzwepende muziek, wél beelden van het laatste interview dat Mister Michel gaf aan de cubmedia van RSCA. De familie van Verschueren, met onder meer zoon Michael, kreeg een krans en troostende woorden van Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute. De minuut stilte die volgde, was indrukwekkend. Nadien scandeerden de fans voor de laatste keer de naam van de manager die paars-wit Europees op de kaart had gezet.

Zaterdag konden de fans nog een laatste groet brengen aan Michel Verschueren in het Lotto Park. Onder meer Georges Leekens en Brussels burgemeester Philippe Close kwamen hun eer betuigen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten