Boze Blake Lively deelt foto’s van haar buik om paparazzi weg te jagen

In een poging paparazzi bij haar huis weg te houden, heeft Blake Lively foto’s van haar groeiende babybuik op Instagram gedeeld. De actrice, die afgelopen week onthulde dat ze zwanger is, hoopt dat haar gezin nu met rust wordt gelaten.

red

“Hier zijn foto’s van mij waarop ik zwanger ben zodat de elf jongens die buiten op de stoep staan me hopelijk met rust laten. Jullie maken mij en mijn kinderen gek”, schrijft Lively. “Dank aan alle anderen voor alle liefde en respect en voor het ontvolgen van accounts en publicaties die foto’s van mijn kinderen delen. Jullie hebben de macht in handen. En dank aan de media die een ’No Kids Policy’ hebben. Jullie maken allemaal het verschil.”

Lively maakte donderdag bekend dat ze in verwachting is van haar vierde kindje. De actrice verscheen toen met een bolle buik op een evenement van zakenblad Forbes. Zij en acteur Ryan Reynolds hebben samen al drie dochters.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook