Mariah Carey lanceert juwelencollectie met stevig prijskaartje als ode aan haar kersthit

 ©  Jordan Strauss/Invision/AP

Kerstmis is nog honderd dagen ver maar toch hebben we al een verlanglijstje klaar. Niemand minder dan de koningin van de kerstliederen Mariah Carey (53) bracht samen met het Zwitserse Chopard een juwelencollectie uit met als inspiratie: een vlinder. Het is meteen ook een ode aan het iconische kerstnummer.

Lien Lammens

Echte kerstfans draaien ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey het hele jaar door. De meer gematigde fan wacht nog even af tot Halloween en zelfs Sinterklaas achter de rug zijn. Mariah Carey behoort duidelijk tot de eerste categorie want exact 100 dagen voor kerstmis en 28 jaar na de releasedatum besloot ze het onsterfelijke kerstlied nog eens extra in de verf te zetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 53-jarige zangeres lanceert daarmee de ‘Happy Butterfly X Mariah Carey’ collectie, samen met het Zwitserse sieradenmerk Chopard. Niet alleen is de collectie een herinterpretatie van de ‘happy diamonds’ van Chopard, waarbij diamanten vrij bewegen in onder meer halssnoeren en armbanden, ook is de collectie een ode aan het nog steeds immens populaire kerstlied met als rode draad een vlinder of in het Engels butterfly.

LEES OOK:

Want het was het album Butterfly dat de carrière van Carey zo’n 25 jaar geleden vleugels gaf en haar liet ontpoppen een van de grande dames binnen de hiphop- en r&b-scene. Met andere woorden: het is niet alleen het symbool van een metamorfose, maar ook het symbool van de zangeres.

De collectie bestaat uit vier delen: een armband, ring, een paar oorbellen en een halsketting. Voor de ring betaal je zo’n 12.000 euro, voor de oorbellen rekenen je maar beter het dubbele.

Aangeboden door onze partners

Lees ook