Topman van vegan vleesvervangers Beyond Meat opgepakt omdat hij in neus van man beet

 ©  BELGAIMAGE

De operationeel directeur van Beyond Meat, een producent van vleesvervangers, is zaterdag opgepakt. Hij wordt ervan beschuldigd iemand in de neus te hebben gebeten bij een woordenwisseling. Dat melden Amerikaanse media.

ltoBron: BELGA

Het incident vond zaterdag plaats in een parkeergarage in Arkansas, na een sportwedstrijd. Doug Ramsey, chief operating officer van Beyond Meat, raakte er betrokken in een ruzie. Daarbij deelde hij enkele klappen uit, en zou hij - zo blijkt uit het politierapport - de man in de neus hebben gebeten. Ook zou hij doodsbedreigingen hebben geuit.

De topman werd zondag vrijgelaten na een borg te hebben betaald. Ramsey en Beyond Meat waren niet bereikbaar voor commentaar op de arrestatie.

Ramsey (53) werd in december operationeel directeur bij de producent van plantaardige vleesvervangers. Het beursgenoteerde bedrijf heeft het de laatste tijd niet onder de markt. De koers van het aandeel is naar een dieptepunt gezakt. Beyond Meat moest in de vooruitzichten snijden en kondigde banenverlies aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten