Man gearresteerd nadat vrouwenlichaam in koelkast werd gevonden in Frankrijk

 ©  BELGAIMAGE

In de Franse stad Grasse heeft de politie een man gearresteerd die in verband wordt gebracht met een vrouwenlichaam dat in een koelkast werd aangetroffen. Twee mensen wilden de koelkast naar de vuilnisbelt brengen en troffen er een vrouwenlichaam in aan. De eigenaar van het apparaat werd aangehouden op verdenking van moord.

Bron: BELGA

Het lijk is vermoedelijk de echtgenote van de 32-jarige, zo maakte het parket in Grasse dinsdag bekend. Volgens de lijkschouwer stierf ze door een schotwonde.

Volgens de openbare aanklagers hadden de twee op verzoek van hun vriend de koelkast met hangslot willen verplaatsen. Ze merkten een sterke geur op. Toen ze de man om uitleg vroegen, gaf hij aan dat hij een hond had gedood en het lijk in de frigo had gestopt. Na het verbreken van het slot ontdekten de twee het lichaam van de vrouw naast een hondenvacht en informeerden hun advocaat.

De politie trof bij de Deense verdachte ene geladen wapen en drugs aan. Ze vonden ook het lichaam van een puppy in een diepvriezer. De man zat al eerder vast voor dierenmishandeling.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten