Lotto Dstny stopt samenwerking met Energy Lab en stelt nieuwe ‘performance staff’ voor

 ©  BELGA

Lotto Dstny (het huidige Lotto Soudal) haalt vanaf 1 januari Jeroen Dingemans, Loïc Segaert, Sander Cordeel en Britt Lambrecht bij de performance staff. Dat betekent echter ook dat er een einde komt aan de jarenlange samenwerking met Energy Lab.

Bron: BELGA

Maxime Monfort en Nikolas Maes leiden bij Lotto Soudal het performancedepartement. Dat zullen ze ook bij Lotto Dstny blijven doen, met versterking van Dingemans (head of performance coördinator), Segaert (performance coördinator), Cordeel (performance coördinator) en Lambrecht (diëtiste).

““We zijn heel blij met deze aanwinsten”, aldus Monfort in een persbericht. “Het zijn alle vier jonge, enthousiaste specialisten. Experts in hun domein en mee met de laatste technieken. Ze zullen allemaal een zeer nauwe band met onze renners onderhouden. We hebben er het volste vertrouwen in dat we samen met hen naar een hoger niveau kunnen toegroeien.”

De nieuwe aanstellingen hebben een impact op de samenwerking met EnergyLab. “Helaas betekent dit dat we de samenwerking met Energy Lab moeten stopzetten”, zegt Monfort nog. “We willen hen bedanken voor een jarenlange, succesvolle samenwerking.”

De wielerploeg werkte al sinds 2009 met Energy Lab samen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten