Kanye West zegt sorry tegen Kim Kardashian: “Ze heeft rust nodig om voor onze kinderen te zorgen”

 ©  Evan Agostini/Invision/AP

Na maanden geruzie en verwijten op sociale media biedt Kanye West (45) zijn excuses aan bij ex-vrouw Kim Kardashian (41). De rapper nam het de realityster na hun breuk kwalijk dat ze een relatie begon met komiek Pete Davidson, maar beseft nu dat zijn reactie ongepast was.

West haalde meermaals uit naar Kardashian en Davidson, en pakte zelfs uit met een videoclip waarin hij zijn liefdesrivaal onthoofdde. Ook Kardashians familie kreeg modder naar het hoofd. In een interview met de Amerikaanse talkshow Good morning America, dat nog moet verschijnen, heeft West zich nu verontschuldigd. Dat blijkt uit een fragment dat al online is gedeeld.

“Ze is de moeder van mijn kinderen en ik bied mijn excuses aan voor de stress die ik haar heb bezorgd”, aldus West. “Ik wil dat Kim rust krijgt in haar hoofd. Want ze moet voor onze kinderen kunnen zorgen.”

LEES OOK. Kanye doet het weer: Kim Kardashian kwaad na bedenkelijke Instagram-post over recente relatiebreuk met Pete Davidson

West en Kardashian ging vorig jaar uit elkaar, nadat ze in 2014 trouwden. Sinds begin dit jaar is de scheiding officieel. Ook Kardashians relatie met Pete Davidson is intussen voorbij. Hun breuk verliep vriendschappelijk.

Komiek Pete Davidson en Kim Kardashian gingen onlangs vriendschappelijk uit elkaar. ©  AFP

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook