Lichaam van 22-jarige Amerikaanse vrouw gevonden in reiskoffers, buren klaagden over geuroverlast

 ©  AP

De politie van Brooklyn is op zoek naar de vriend van een 22-jarige vrouw uit Brooklyn. Buren hadden geklaagd over geuroverlast. Daarop ging een bewaker haar flat binnen en deed een gruwelijke ontdekking. De vrouw was vermoord en in stukken gesneden. Het lichaam zat in twee valiezen.

tgBron: ABC news

Het appartement in Cypress Hills, Brooklyn, ligt in een beveiligde buurt. Dat wil zeggen dat je er als buitenstaander niet zo maar binnen geraakt.

Buurtbewoners van het gebouw meldden een vieze geur in het gebouw en vertelden de beveiliging dat de vrouw al enkele dagen niet was gezien.

Een bewaker ging naar haar appartement op de zesde verdieping en probeerde binnen te komen, maar werd tegengehouden door de 23-jarige vriend van de vrouw, die naar verluidt soms in het appartement verbleef.

De bewaker ging terug naar beneden om de politie te bellen en zag de vriend en een andere man naar buiten sluipen met een vermoedelijke tas met bewijsmateriaal.

Op dat moment ging de bewaker terug naar boven naar het appartement en ontdekte de twee koffers met het stoffelijk overschot van de vrouw. In het appartement lag ook een groot vleesmes en zaten grote bloedvlekken.

Rechercheurs zijn nu actief op zoek naar het 23-jarige vriendje. Hij was al eerder agressief en had van de rechter een tijdelijk verbod gekregen om nog in haar buurt te komen.

Aangeboden door onze partners