69-jarige man komt zwaar ten val in steegje en overlijdt ter plaatse

Het steegje in de Handboogstraat bevindt zich vlak naast het OCMW-kantoor. © Google Street View

Wommelgem -

Een 69-jarige man is dinsdag zwaar ten val gekomen in een steegje aan de Handboogstraat in Wommelgem. Hij landde op zijn hoofd en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen van kwaad opzet.

nelo

De man van 69 jaar ging dinsdagochtend op wandel met zijn rollator. “De man was niet goed ter been”, zegt Kim Verdoodt, woordvoerster van politiezone Minos. “In een steegje naast het OCMW is hij vermoedelijk ten val gekomen en op zijn hoofd beland.”

Een toevallige passant merkte de gewonde man op en verwittigde de hulpdiensten. “Een ziekenwagen kwam nog ter plaatse, maar de hulp kon niet meer baten. De zestiger overleed ter plaatse aan zijn verwondingen”, zegt Verdoodt.

De politie zette een tent op rond het lichaam van de man. Een dokter kwam ter plaatse en stelde het overlijden vast. Ook het parket werd ingelicht. “Hoe de man precies ten val is gekomen, is onduidelijk. Uit onderzoek blijkt dat er geen aanwijzingen zijn van kwaad opzet. Alles wijst op een natuurlijk overlijden door een ongeluk”, aldus de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten