Union denkt al aan de tweede seizoenshelft: Fins talent Casper Terho versterkt Brusselaars vanaf januari

 ©  Instagram casperterho

Union doet zijn huiswerk steeds op tijd, dat blijkt ook nu: de Brusselse vicekampioen kondigde dinsdagmiddag namelijk de komst van Casper Terho aan, een 19-jarige aanvaller die in januari overkomt van Helsinki en een contract van 3,5 jaar tekende.

Thomas Cami

Na het sluiten van de zomermercato leek de Union-directie eindelijk wat meer op zijn lauweren te kunnen rusten, maar niets is minder waar: er werd meteen gedacht aan de tweede seizoenshelft, en dat loont: de Brusselaars hebben namelijk een overeenkomst met het Finse Helsinki voor de overgang van Casper Terho, een 19-jarige aanvaller die vanaf januari bij Union aan de slag gaat. Hij tekende een contract van 3,5 seizoenen.

Terho is een rechtsbuiten en lijkt dus de concurrentie te moeten aangaan met Nieuwkoop - momenteel geblesseerd - en François op de positie van rechterwingback. Voor Helsinki speelde Terho al 53 wedstrijden, goed voor 7 doelpunten en 4 assists.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten