Jens en Julie presenteren vriendenquiz

Jens Dendoncker.© VTM

Het regent nieuwe programma’s voor Jens Dendoncker (32). Nog dit najaar presenteert hij een nieuwe dagelijkse quiz op VTM. Ook Julie Van den Steen (30) zal de presentatie van Even Goeie Vrienden voor haar rekening nemen.

Tom Vets

Even Goeie Vrienden werd bij de najaarsvoorstelling van VTM nog niet aangekondigd, maar toch zullen de opnames al volgende maand beginnen, en de uitzendingen zijn wellicht nog voor de start van het WK. In Even Goeie Vrienden gaan Julie Van den Steen en Jens Dendoncker op zoek naar dé 1+1=3 onder de bekende mensen. Welke onverwachte combo van bekende gezichten haalt het beste in elkaar naar boven? Wie is het meest complementair en vult elkaar genoeg aan om te winnen?

Julie en Jens zijn geen vreemden voor elkaar. Zo zaten ze samen al twee seizoenen in het panel van The Masked Singer, de kijkcijferhit die Jens (naast Wie zoekt die wint) volgend voorjaar voor het eerst gaat presenteren. “Ik heb al samen met Jens mogen speuren in The Masked Singer. Dat ik nu ook met hem een programma mag presenteren, is echt iets om naar uit te kijken. De duo’s zullen al hun mensenkennis, creativiteit en parate kennis uit de kast moeten halen om het spel te winnen”, aldus Julie.

“We hebben voor de opnames gekozen voor bekende koppen die elkaar niet of niet goed kennen. We zijn daarbij écht de contrasten gaan opzoeken, denk bijvoorbeeld aan een comedian die de handen in elkaar slaat met een sporter. De duo’s weten zelf ook nog niet met wie ze een duo vormen, dus dat maakt alles extra spannend”, weet Jens.

Aangeboden door onze partners

Lees ook