“Het mag gieten, ik blijf hier staan”: Amber (19) wacht uren op optreden van haar grote idool Camille tijdens Student KickOff

 ©  CNR Records en Frank Bahnmuller

Gent -

Camille zorgt woensdag vanaf 20 uur voor vuurwerk op het Sint-Pietersplein tijdens de Student Kick-Off. De eerste superfan stond de blonde zangeres rond de middag al op te wachten. “Het mag gieten straks, ik blijf hier staan”, zegt Amber Silversmet (19).

Simon Dekaezemaker

“Draai een keer in het rond. Stamp met je voeten op de grond.” Rond 13 uur liet Kabouter Plop duizenden studenten de Kabouterdans uitvoeren op de Student Kick-Off. Studenten zwaaien wild in het rond. Het publiek staat rijen dik, maar vooraan valt Amber Silversmet (19) uit Waarschoot op.

Met een bord ‘Jij bent mijn diamant’ is het duidelijk. Ze staat daar niet voor kabouter Plop, maar voor haar grote idool Camille. “Ik wou hier al vroeg staan, zodat ik zeker op de eerste rij mijn plaatsje heb. Het mag gieten vanmiddag, ik blijf hier staan. Ik heb een dikke jas mee, dus ik ben op alles voorzien.”

Amber was ook al tijdens de Gentse Feesten van de partij om haar idool aan het werk te zien. Toen zette ze Gent 45 minuten in vuur en vlam. “Het wordt opnieuw top, daar ben ik van overtuigd. Ik wil vooral het nummer vechter horen. Wat na het optreden? Dan ga ik moe maar voldaan naar huis.”

LEES OOK. Kabouter Plop brengt duizenden studenten aan het dansen tijdens Student Kick-Off: “Stap nu rond als een gans!”

LEES OOK. 45 minuten vuurwerk: dit was Camille op de Gentse Feesten

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt