Lifestylemerk van Harry Styles brengt nu ook make-up uit

 ©  Evan Agostini/Invision/AP

Pleasing, het lifestylemerk van Harry Styles brengt voor het eerst make-up uit. De zanger, die sinds kort ook op het witte doek te zien is, bracht eerder al nagellak en verzorgingsproducten op de markt. Nu worden daar ook lipgloss en een oogschaduwpalette aan toegevoegd.

Lien LammensBron: Vogue

Na één jaar ‘Pleasing’ vond de Britse zanger en acteur het tijd om zijn lifestylemerk uit te breiden. Samen met de Braziliaanse ontwerper Marco Ribeiro kiest hij resoluut voor kleur als het gaat om zijn oogschaduwpalette. Daarnaast voegt hij nog vier nieuwe categorieën toe: enkele tubes pigment, een setje nagellak, een lipgloss en twee hoodies.

LEES OOK:

“De manier waarop Marco kleur gebruikt is zo inspirerend”, zegt Styles over de samenwerking. “Alles wat hij maakt straalt plezier, vreugde en speelsheid uit. Toen ik nadacht over een samenwerking voor Pleasing was Marco de eerste die ik het wilde vragen.”

De limited edition collectie is vanaf 29 september beschikbaar. Voor het oogschaduwpalette betaal je ongeveer 50 euro, voor een trui tel je zo’n 110 euro neer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten