Voetbal  2de afdeling VV B  SK Pepingen-Halle

Jari Neef is bijna terug bij Pepingen-Halle na voetblessure: “Het kriebelt om er weer bij te zijn”

Jari Neef: “Nooit eerder was ik zo lang out.” ©  Geert Tresignie

Met 0-2 verloor SK Pepingen-Halle vorige speeldag van Bocholt VV. Naast Kenzo Dailly (spierscheur), Kim Bosmans (kuit) en Redouan Aalhoul (strafzondag) stond ook Jari Neef (24) na een voetblessure langs de kant.

Luc Brys

”Nooit eerder was ik zo lang out”, zucht de box-to-box-speler Jari Neef, die de kost verdient als sales executive bij Gimber. “Een knieblessure en een scheurtje in de hamstrings noopten me al wel eens tot enige inactiviteit, maar dit was anders.”

“Op de allereerste training van onze voorbereiding liep het verkeerd. Bij een foute beweging scheurde ik een pees onderaan mijn rechtervoet. Twee weken op krukken met een steunbot volgden. Nadien was het stappen met een op maat gemaakte zool. Eind augustus startte ik rustig de looptraining en recent hervatte ik de training met de groep.”

Kriebels

“Spelen met de beloften is allicht pas voor komende week en nadien hoop ik zo snel mogelijk weer in aanmerking te komen voor de eerste ploeg. Alleszins ben ik blij weer te kunnen voetballen, want het was balen. In de periode van de voorbereiding viel dat nog mee, maar sinds de competitiestart kriebelt het om er weer bij te zijn.”

“Met drie op twaalf doet SKPH het intussen minder goed dan verhoopt. Nochtans startte de ploeg op City Pirates met een hoopgevende 0-2-zege. Nadien bleven de punten uit. Tegen Lebbeke en Belisia Bilzen volgden degelijke prestaties, maar helaas zonder loon naar werken. Op de thuisnederlaag tegen Bocholt valt weinig af te dingen.”

“We moeten zeker niet wanhopen. Onze vrij jonge en fel vernieuwde groep heeft wat tijd nodig om te groeien, maar het komt zeker wel goed. Zondag kruisen we thuis de degens met SK Tongeren en krijgen we de kans om ons te rehabiliteren. De Limburgers pakten zes op twaalf met twee uitzeges. We zijn dus best op onze hoede.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten