Hailey Bieber ontkent dat ze Justin Bieber heeft ‘afgepakt’ van Selena Gomez: “Ik had nooit iets met hem toen hij nog een relatie had”

In de podcast ‘Call her Daddy’ is Hailey Bieber duidelijk. Nee, ze heeft Justin Bieber niet afgesnoept van Selena Gomez. “Daarvoor ben ik te goed opgevoed.” ©  BELGAIMAGE

Enkele weken geleden vierden Justin Bieber (28) en zijn echtgenote Hailey (25) hun vierde jaar als een getrouwd koppel. Maar niet alle fans van de zanger zijn daar even blij mee. Sterker nog, velen geven het model nog steeds de schuld van de breuk tussen Bieber en zijn ex Selena Gomez (30). In de Amerikaanse podcast ‘Call her daddy’ schept Hailey duidelijkheid. “Toen wij een relatie begonnen, had hij er geen.”

Wout Desmytere

“Mensen waren geobsedeerd door de relatie van Justin Bieber en Selena Gomez”, begint podcasthost Alex Cooper. Gelijk heeft ze. De zanger en de actrice begonnen te daten in 2010. Daarna volgde een knipperlichtrelatie waar in 2018 een definitief einde aan kwam. De trouwste fans van ‘Jelena’, zoals zij het koppel noemden, waren niet blij toen Bieber enkele maanden na de breuk zijn verloving met Hailey - toen nog met de achternaam Baldwin - aankondigde. Een aantal jaar eerder hadden ze al even kort iets gehad, toen de relatie met Gomez op pauze stond.

In de podcast wordt de vraag rechtstreeks aan Hailey gesteld. “Hadden jij en Selena ooit tegelijk iets met Justin?” Nee, luidt haar antwoord. “Nooit. Toen wij iets begonnen, was hij single. Tussenkomen in iemands relatie, dat zit niet in mijn aard. Daarvoor ben ik te goed opgevoed. Ik begrijp hoe het er voor buitenstaanders uitziet, maar ik weet zeker dat het voor Selena en Justin juist voelde om er een punt achter te zetten.”

Haatberichten

En als we Hailey mogen geloven, is Selena Gomez helemaal niet haatdragend. Ze vertelt tijdens de podcast dat ze met elkaar over de situatie hebben gesproken en dat het goed zit tussen hen. “Wij weten hoe het gebeurd is, en dat heeft me rust gebracht. Je kan toch nooit elk fout verhaal rechtzetten.”

Voor de mensen die haar dagelijks bestoken met haatberichten, had ze dan ook een duidelijke boodschap. “Jullie hoeven me niet leuk te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat er nog altijd zoiets bestaat als wederzijds respect. Voor mij betekent dat dat je niet per se alles hoeft te zeggen. Achter dat scherm zit een echte persoon, met hersenen en een hart. Wat je zegt, heeft impact.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook