Film over rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard lost eerste beelden

“Een blik achter het meest besproken proces van het jaar.” Dat belooft de eerste trailer van ‘Hot take’, de verfilming van de smaadzaak tussen Johnny Depp (59) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36). De beelden verraden geen grootse cinema, maar bootsen als twee druppels de meest herkenbare momenten na.

Hot take: the Depp/Heard trial is een productie van streamingdienst Tubi en is vanaf vrijdag te zien in de VS. Op grote namen hoeft de film niet te rekenen. Sarah Lohman, maakster van de Netflix-reeks Grace and Frankie, zit in de regisseursstoel. Soapacteur Mark Hapka, bekend van Days of our lives, kruipt in de huid van Johnny Depp. En de onbekende Megan Davis vertolkt Amber Heard.

LEES OOK. Miljoenenstrop hangt Amber Heard boven het hoofd

Het verhaal volgt de getuigenissen tijdens de breed uitgesmeerde rechtszaak, waarin Depp zijn ex aankloeg wegens valse beschuldigingen over huiselijk geweld. Depp kreeg uiteindelijk gelijk. De film reconstrueert ook de incidenten die vooraf gingen aan het proces en schuwt daarbij de sappige scènes niet. Zo wordt nadrukkelijk getoond hoe Depp en Heard naar alcohol en pillen gegrepen zouden hebben. Of Hot take ook in België te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

LEES OOK. “Johnny Depp heeft relatie met advocate”

Soapacteur Mark Hapka als Johnny Depp. ©  Tubi

De onbekende actrice Megan Davis als Amber Heard. ©  Tubi

(dvg)

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook