Docu over André Hazes toont “moeilijkste periode uit zijn leven”

Het voorbije anderhalf jaar verdween André Hazes (28) compleet uit de schijnwerpers. Na een periode waarin de Nederlandse zanger aan zichzelf werkte, is hij klaar voor een comeback. Eerste orgelpunt is een grote documentaire over de voorbije achttien maanden.

Tom Vets

Hazes werd veertien maanden gevolgd door een cameraploeg om zijn leven vast te leggen. In de documentaire gaat het onder meer over de problemen met alcohol en drugs, maar ook over het overlijden van zijn vader en de invloed die dat had op zijn relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Aanvankelijk zou ook Sarah van Soelen, de vrouw voor wie Hazes zijn verloving met Monique Westenberg verbrak, te zien zijn. Maar na hun breuk wilde ze niet meer meewerken.

LEES OOK. André Hazes stopt pauze met eerbetoon aan vader: “Ik blijf verslaafd aan zingen”

Hazes kan niet wachten om zijn “ware verhaal” te delen, schrijft hij op Instagram. “Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode van mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mezelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken.”

De documentaire is vanaf 20 oktober te zien op de Nederlandse streamingdienst Videoland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners