“Ik geloof het nog steeds niet”: Elise (20) mocht samen met Snelle zingen op het podium van de Student Kick-Off

Gent -

En plots sta je samen met je idool voor 18.000 man zijn bekendste nummer Smoorverliefd te zingen. Het overkwam de Gentse studente dierengeneeskunde Elise Billiet (20) woensdagavond tijdens het optreden van de Nederlandse rapper Snelle op de Student Kick-Off.

Simon Dekaezemaker

LEES OOK. Camille bracht het vuurwerk, de studenten de sfeer tijdens eerste echte feestnacht van nieuw academiejaar: “Ben zo blij terug te zijn”

“Om 5 uur ’s nachts heb ik mijn mama gebeld”, zegt Elise donderdag met een hese stem. “Ze dacht dat er iets gebeurd was, maar ik wou het haar in al mijn enthousiasme vertellen. ‘Typisch iets voor jou’, zei ze. Vandaag (donderdag, red.) vroeg ze wel om haar daarvoor niet meer wakker te bellen.”

De 20-jarige Elise kan nog altijd niet geloven wat haar woensdag tijdens de Student Kick-Off overkomen is. Tijdens het optreden van Snelle werd ze uit het publiek gekozen en mocht ze mee het podium op. Met de Nederlandse rapper zong ze voor 18.000 man zijn oorwurm Smoorverliefd.

“Ik ben fan en luister graag naar zijn muziek”, legt Elise uit. “We stonden achteraan, maar ik wou per se vooraan staan. Samen met mijn vrienden hebben we ons een weg naar voren gebaand, tot op de eerste rij. Plots vroeg Snelle: ‘Wie is de beste zangeres’. Mijn vrienden staken me toen in de lucht.”

Elise baande zich een weg naar voren en werd tijdens het concert van Snelle uitgekozen om mee te zingen. ©  David Van Hecke

Daarop volgde voor Elise een rollercoaster en mocht ze mee het podium op. “Ik stond te trillen op mijn benen toen ik naar daar liep. Ik was zo enthousiast en wist met mijn enthousiasme geen blijf. Het was te gek: ik keek heel de tijd naar hem. Plots zag ik de massa staan: kippenvel gewoon.”

Een dag later is Elise nog steeds overdonderd. Al vijf keren heeft ze de beelden van het optreden bekeken. “Ik geloof het nog steeds niet. Hij vroeg of ik al eens gezongen had. Nee niet echt, zei ik, maar ik ga mijn best doen. Met mijn enthousiasme zat het goed, maar zuiver zong ik niet (lacht).”

Veel mensen zagen Elise op het podium. Haar telefoon stond donderdag dan ook niet stil. “Mijn zang was niet denderend, maar ze vonden het zalig om mij zo te zien. Ik ben nog steeds overdonderd. Ik ben Snelle wel vergeten bedanken, wie weet stuur ik hem nog via Instagram, als ik durf natuurlijk.”

LEES OOK. “Het mag gieten, ik blijf hier staan”: Amber (19) wacht uren op optreden van haar grote idool Camille tijdens Student KickOff

 ©  IF

 ©  IF

 ©  IF

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten