Ferrari bovenaan tijdens tweede oefensessie GP van Singapore

Carlos Sainz © Ferrari

Carlos Sainz heeft tijdens de tweede oefensessie voor de GP van Singapore de snelste tijd gereden. De Spanjaard was zo’n twee tienden sneller dan teamgenoot Charles Leclerc. Max Verstappen reed de vierde tijd.

Tijdens de tweede oefensessie zochten de rijders al wat nadrukkelijker de limieten van zowel het stratencircuit in Singapore alsook de wagen op. Voorzicht de muur ‘kussen’ mag, maar niet te hard want de minste fout wordt op het Marina Bay Circuit genadeloos afgestraft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Uiteindelijk vonden we aan het einde van de oefensessie beide Ferrari’s helemaal bovenaan terug met een vierde tijd voor Max Verstappen.

Meer F1-nieuws:- Commotie in de F1-paddock: “Red Bull heeft het budgetplafond niet gerespecteerd”- “Situatie Lewis Hamilton is vergelijkbaar met die van Michael Schumacher”- Binnenkort F1-races zonder bandenwarmers: “Alles wordt anders”- Tickets voor GP van België 2023 veel duurder geworden- Spaanse boer bouwt zelf een ‘F1-bolide’ die 250 km/u haalt  (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners