Bella Hadid, het model zonder kleren: na de spray-jurk nu de bijna onzichtbare jurk

Tijdens de modeweek in Parijs is het Amerikaanse topmodel Bella Hadid maandag alweer bijna naakt verschenen op de catwalk, ditmaal in een creatie van de Britse modeontwerpster Stella McCartney.

wverBron: Bild

Ook vorige week verraste het 25-jarige supermodel de toeschouwers van de show van het Franse modehuis Coperni door quasi naakt op de catwalk te verschijnen in Parijs. Het topmodel moest echter niet lang kou lijden: een team van wetenschappers stond klaar om een jurk ‘op te spuiten’ met hoogtechnologische vloeistof.

LEES OOK. Bella Hadid verbaasde modewereld met ‘gesprayde’ jurk van stof, wij belden met de wetenschapper achter de stunt

 © AFP

Het goedje werd ontwikkeld door de Spaanse ontwerper/wetenschapper Manel Torres en bevat katoen- of synthetische vezels die in stof veranderen. Het resultaat was een prachtige jurk, ontworpen door Coperni-oprichters Sébastien Meyer en Arnaud Vaillant.

LEES OOK. Topmodel Bella Hadid verschijnt naakt op catwalk, maar krijgt jurk opgespoten

 ©  AFP

Tijdens de modeweek in Parijs pronkte het topmodel ook in een opvallende outfit van Thom Browne in rode, zwarte en witte kleurtinten.

©  REUTERS

Samen met haar zus Gigi Hadid schitterde Bella ook op het podium in deze outfits van Stella McCartney.

 ©  REUTERS

Bella Hadid wandelde ook al op de catwalk tijdens de show van Givenchy.

 ©  AFP

Ze paradeerde eveneens in deze stoere outfit van Vivienne Westwood, mét bokshandschoenen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook