Gigi Hadid noemt Kanye West “een pestkop” en “een grap” na ‘White lives matter’-sweatshirt

 ©  Evan Agostini - INVL/AFP

Topmodel Gigi Hadid heeft op Instagram rapper Kanye West “een pestkop” en “een grap” genoemd, nadat de ex-man van Kim Kardashian had uitgehaald naar een styliste van het modeblad Vogue.

De Amerikaanse rapper Kanye West (45) kreeg maandag heel wat kritiek over zich heen nadat hijzelf en enkele modellen tijdens zijn modeshow in een trui met het opschrift “White lives matter” verschenen. Ook Gabriella Karefa-Johnson, een styliste en editor bij modeblad Vogue, reageerde op de stunt van West. Zij schreef dat de bewuste kleding “onverdedigbaar”, “gevaarlijk” en “gewelddadig” was.

LEES OOK. Kanye West shockeert met ‘White lives matter’-sweatshirt op eigen modeshow

Kanye West reageerde op zijn beurt op de kritiek en beledigde de stijl van de styliste en schreef dat ze “geen mode-persoon is”. Hij ging nog verder en schreef in een post op Instagram dat “het oorlog is”.

Voor topmodel Gigi Hadid (27) was dat de druppel. Zij reageerde op een van de berichten van Kanye West met de woorden: “Je wou dat je een percentage van haar intellect had. Je hebt geen idee. Als er echt een nut is voor je shit, is zij misschien de enige die je kan redden. Alsof de horror van een uitnodiging voor jouw show iemand ervan moet weerhouden zijn mening te geven? Lol. Je bent een pestkop en een grap.”

 ©  Instagram

 (sgg)

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook