Trix organiseert allereerste ‘Taylor Swift’-feestje in België

 ©  REUTERS

Op de dag dat haar nieuwe album ‘Midnights’ verschijnt, organiseert de Antwerpse concertzaal Trix de allereerste ‘Taylor Swift party’ in België. Een wat? “Een avond door fans voor fans, en alleen maar non-stop Swift-hits.”

(eadp)

Het Swiftieverse opent haar deuren op 21 oktober. Niet alleen verschijnt dan het tiende studioalbum van Taylor Swift, Midnights – we tellen de twee heropnames van haar vorige albums even niet mee. Dan vindt in Trix ook de Taylor Swift Party plaats, de allereerste in ons land, na eerdere successen in de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het opzet? De dj draait de hele avond alleen maar hits van de Amerikaanse popster. Denk aan Lover, Shake it off en All too well, en wellicht ook werk van de nieuwe plaat. En fans kunnen dansen en zich uitdossen zoals hun grote idool.

‘The Taylor Night’ is aan de andere kant van de oceaan al goed ingeburgerd, met zelfs al een tournee door het land langs verschillende clubs. Van New York en Kentucky tot Florida en Californië. Opmerkelijk, hoewel alles in het teken staat van Swift zelf, heeft de singer-songwriter er zelf bijster weinig mee te maken. Officieel is ze er niet aan gelinkt. De Swifties zal het worst wezen, zij krijgen een hele avond om uit de bol te gaan op hun grootste idool.

Tickets voor het Swiftieverse in Trixgaan vanaf vrijdag 7 oktober om 20 uur in verkoop, en kosten zes euro. Aan de kassa kosten ze negen euro. Er geldt een leeftijdsminimum van zestien jaar.

Aangeboden door onze partners