Antwerpse Have A Roll brengt amandelboter met cinnamon roll-smaak uit in samenwerking met Drive Me Nuts

Zaakvoerder Dennis Van Peel. © Joris Herregods 

De populaire veganistische cinnamon roll van Have A Roll kan je vanaf nu ook in een potje krijgen. Zaakvoerder Dennis Van Peel sloeg de handen in elkaar met het Brusselse merk Drive Me Nuts om een limited edition amandelboter met kaneelrolsmaak op de markt te brengen.

De amandelboter met internationale ingrediënten zoals organische Siciliaanse amandelen, Mexicaanse agavesiroop, kaneel uit Sri Lanka en Vanille uit Madagascar is een samenwerking tussen twee Belgische small businesses. Samen maakten ze een kaneelrol om te smeren. “Louis van Drive Me Nuts proefde onze rolls vorig jaar en dacht meteen aan een samenwerking”, zegt zaakvoerder van Have A Roll Dennis Van Peel. “Het is een jong, klein bedrijf dat perfect aansluit bij onze visie omdat ze ook organische en veganistische producten maken.”

“We maken vaak cinnamon rolls met glazuur van peanut butter. Voor onze collab wilden we net iets anders en is het uiteindelijk amandelboter geworden”, zegt Van Peel. “Een perfect kerstcadeau.” De hele maand oktober kan je in de Have A Roll-winkel aan de Oudaan proeven van een kaneelrol met de zelfgemaakte boter, afgewerkt met huisgemaakte salted caramel en amandelschijfjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Cinnamon Roll Almond Butter is te verkrijgen via de webshop van Drive Me Nuts of in de winkel van Have A Roll zolang de voorraad strekt.(tsjs)

@havearoll op Instagram, www.drivemenuts.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten