Herman Brusselmans verklapt naam zoontje: “Ik snap niet waarom iedereen dat altijd wil verzwijgen”

Dat Herman Brusselmans (64) en zijn vriendin Lena (31) hun eerste kindje verwachten, is al een tijdje bekend. Dat het een zoontje wordt, deelde hij ook al met de wereld. Nu heeft het koppel een naam, en wachten met dat te delen doen ze niet. “Ik snap dat niet waarom iedereen dat altijd wil verzwijgen tot na de geboorte”, zegt hij.

(lla, eadp)

In De slimste mens maakte de schrijver er nog een mopje over donderdagavond: de naam van zijn zoontje zou Erik worden. Naar presentator Erik Van Looy. Iets wat hij een hele avond volhield, telkens het over de toekomstige baby ging. Dat was om te lachen, maar de echte naam is dat niet, verzekert hij ons. “Zodra we wisten dat het een zoontje was, hebben we nagedacht over namen. Het is Roman geworden”, zegt Brusselmans, die zondag 65 wordt.

En dat mag iedereen weten. Opmerkelijk, want heel wat ouders houden de naam geheim tot het kindje er is. “Ik snap dat niet waarom iedereen dat altijd zolang wil verzwijgen”, zegt hij. “Ik vind dat zever. Het is een jongentje, het wordt Roman Brusselmans. Voilà.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook