De sfeer zit er alvast goed in! Topfavoriet Tadej Pogacar en ploegmaats maken zich al dansend klaar voor Ronde van Lombardije

 ©  EPA-EFE

Tadej Pogacar verscheen vanochtend vol goede moed aan de start van de Ronde van Lombardije. De Sloveen zette vorig jaar nog deze prestigieuze koers naar zijn hand en wil dat kunstje ook dit jaar herhalen.

Jens Jacobs

De Ronde van Lombardije is traditiegetrouw de laatste belangrijke koers van het wielerseizoen. Voor veel renners is het al een lang en slopend seizoen geweest. Toch is er bij UAE Team Emirates nog geen gebrek aan motivatie. Topfavoriet Tadej Pogacar en zijn ploegmaats willen zich nog een laatste keer tonen in Lombardije.

Al dansen op opzwepende muziek maakten de jongens van UAE zich in de teambus klaar voor het laatste monument van het seizoen. Afwachten of Pogacar die goede moraal ook kan verzilveren straks en hij zo zijn tweede zege in Lombardije op rij kan pakken..

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt