Britney Spears: “Mijn moeder heeft me geslagen”

 ©  REUTERS

Sinds de zangeres niet meer onder curatele staat van haar vader, neemt ze geen blad meer voor de mond. Op Instagram heeft Britney Spears een familiegeheim prijsgegeven, waarbij haar moeder Lynne het moest ontgelden.

Tom Vets

Het gaat over een incident van vijftien jaar geleden, toen Spears een avond ging stappen met Paris Hilton en Lindsay Lohan. “Die hadden mij afgezet aan mijn strandhuis. In die periode was ik net weg van Kevin Federline. Mijn moeder was bij mij thuis gebleven om op de kinderen te passen”, vertelt de zangeres.

Er was afgesproken dat ze op een bepaald uur thuis moest zijn, maar aan die afspraak had de zangeres zich niet gehouden. “Ja, ik feestte tot 4 uur in de ochtend en mijn moeder was woest. Toen ik binnenkwam, keek ze me aan en sloeg me zo hard. Dat zal ik nooit vergeten. Hoewel ik zelf de afspraak niet was nagekomen, vond ik dat ik die klap niet verdiend had.”

Dat moment heeft er volgens de zangeres wel voor gezorgd dat ze voor zichzelf de beslissing nam haar eigen kinderen nooit te slaan.

Aangeboden door onze partners

Lees ook