Ook Sergio en Kürt Rogiers komen naar Schlagerfestival: “Mensen schrikken altijd als ik plots naast hen zit”

Kürt Rogiers.© VTM

Publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogiers komen ook naar de 16e editie van Het Schlagerfestival. Die eerste zorgt voor het extra muzikale vuurwerk en die laatste neemt als gastheer opnieuw de presentatie voor zijn rekening.

Tom Vets

Het grootste deel van de lineup was al bekend. Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers (Yves Segers en Matthias Lens), Lisa del Bo én De Romeo’s treden op 24, 25 en 26 maart 2023 op in de Trixxo Arena Hasselt.

Ook Sergio Quisquater zal er zijn. Dertien jaar na zijn laatste doortocht is de veelzijdige zanger-entertainer opnieuw van de partij. “Toen ik de eerste keer op het podium van Het Schlagerfestival stond, met een live orkest en een immense mensenzee voor mij, was het schrikken. Ik ben toen echt uit mijn pijp moeten komen. Je moet het meemaken om het te kunnen begrijpen. Of ik ook iets van André Hazes ga zingen? Dat zou kunnen. We hebben nog genoeg tijd om de liedjes uit mijn repertoire te selecteren.”

Kürt Rogiers kondigt niet alleen de artiesten aan, hij wil ook weer onverwacht opduiken in het publiek. “De mensen schrikken altijd als ik plots naast hen sta of zit, maar dat levert de meest enthousiaste reacties op.”

Binnenkort komt de organisatie nog met een laatste troefkaart.

Info: www.hetschlagerfestival.be

Aangeboden door onze partners

Lees ook