Pete Davidson en Michelle Yeoh in ‘Transformers: Rise of the Beasts’

Pete Davidson.  ©  BELGAIMAGE

Pete Davidson en Michelle Yeoh hebben een rol bemachtigd in de aankomende ‘Transformers’-film. Beide acteurs zullen niet echt te zien zijn in de film, want het gaat om stemrollen.

wverBron: De Telegraaf

Regisseur Steven Caple Jr. deelde op zijn Instagram-pagina een aantal video’s, waarin beide acteurs te zien zijn in een studio. Yeoh zal het personage Airazor vertolken, terwijl Davidson de rol van Mirage voor zijn rekening neemt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pete Davidson werd aanvankelijk bekend als komiek, maar heeft ook rollen gehad in films als ‘The Suicide Squad’ en ‘Bodies Bodies Bodies’. Yeoh werd onder meer bekend door haar rollen in de James Bond-film ‘Tomorrow Never Dies’ en ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ is alweer de zevende film uit de gelijknamige franchise. De film met Anthony Ramos, Dominique Fishback en Ron Perlman in de gelederen, wordt in de bioscoop verwacht op 9 juni 2023.

Aangeboden door onze partners

Lees ook