Colin O’ Donoghue, kapitein Haak uit ‘Once upon a time’, is laatste gast op FACTS

De Ierse acteur Colin O’Donoghue komt eind deze maand naar FACTS. 

Colin O’Donoghue (41), de acteur die Kapitein Haak speelde in de fantasyserie ‘Once upon a time’, maakt de line-up van FACTS compleet. Het popcultuurfestival gaat zoals steeds eind deze maan door in het Gentse Flanders Expo. Ook acteurs uit ‘Lord of the rings’ en de populaire Netflixserie ‘Cobra Kai’ zullen er te gast zijn.

Wout Desmytere

Op 22 en 23 oktober wordt Gent opnieuw overgenomen door liefhebbers van science fiction, fantasy en alles wat de popcultuur hen te bieden heeft. Tijdens FACTS kunnen fans een handtekening bemachtigen van hun helden, samen met hem op de foto gaan en panelgesprekken met hen bijwonen.

Colin O’Donoghue, die naast zijn rol in Once upon a time ook te zien was in The right stuff en What still remains, is de laatste gast die aan de line-up wordt toegevoegd. “Als we vragen aan onze FACTS-bezoekers wie we voor onze comic con moeten uitnodigen, dan staat de naam ‘Colin O’Donoghue’ er steevast tussen. We zijn daarom enorm blij dat we hem na al die jaren eindelijk naar België kunnen halen”, vertelt coördinator Jonathan Van De Velde.

Naast O’Donoghue zullen ook Billy Boyd (Pippin uit Lord of the rings), Alfred Enoch (Daan Tomas uit Harry Potter) en het Cobra Kai-duo Xolo Maridueña (Miguel) en Gianni DeCenzo (Demetri) naar Gent afzakken.

Tickets en info via facts.be

Aangeboden door onze partners

Lees ook