SJOTCAST SPECIAL. Jonas De Roeck: “De zaak-Ye heeft mij ontzettend veel geld gekost, maar Paul Put wist meteen dat ik niet beïnvloedbaar was”

Overwinningen tegen Standard, Club Brugge en Anderlecht: Westerlo doet het meer dan aardig bij zijn comeback in de Jupiler Pro League. Tijd voor een Sjotcast Special met de trainer van de Kemphanen. Jonas De Roeck vertelt over zijn jeugd in Barcelona en de VS, over een woelige periode bij Lierse en over zijn carrièreplanning als coach.

Yanko Beeckman

Sjotcast, nu met Frank Raes

Na 3,5 jaar en vijf seizoenen hangen cheffen Guillaume en Gert hun microfoon aan de haak en gaan reporter Yanko en eindredacteur Lars alleen verder. Maar niet getreurd: zij krijgen ongeziene versterking. Niemand minder dan Frank Raes sluit tweewekelijks aan om zijn expertise te delen en samen met de cast op zoek te gaan naar een straf verhaal boven een slappe analyse. Sjotcast is er nog steeds elke maandag na een voetbalweekend. Later op de week zijn er geregeld afleveringen met gasten, voorbeschouwingen of heuse late night shows.

Beluister hier alle afleveringen van Sjotcast

Aangeboden door onze partners