Voegen we binnenkort ook muziek toe aan onze Instagrambio?

©  Shutterstock

Sinds de begindagen van Instagram is het socialemedianetwerk sterk veranderd. Waar het begon als simpel fotodagboek, heeft het dezer dagen meer weg van een multimediaal reclamenetwerk. De advertenties vliegen je om de oren en je feed telt ongetwijfeld meer reels dan foto’s. Hoewel muziek tot nog toe een bescheiden rol had op Instagram, zou daar binnenkort verandering in kunnen komen.

Camille Van Puymbroeck

Muziekliefhebbers kunnen dezer dagen weliswaar in hun stories of reels gebruikmaken van een leuk deuntje, maar daar stopt het. Nochtans is muziek voor velen een belangrijke manier om hun persoonlijkheid te uiten en dat heeft ook Instagram begrepen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens Allessandro Paluzzi, die zichzelf beschrijft als ‘tech leaker’, is het socialemedianetwerk van plan om binnenkort een muziekfunctie toe te voegen op ons Intagramprofiel. Concreet zul je in je biografie, onder de gebruikelijke omschrijvingen en linkjes, een liedje naar keuze kunnen toevoegen. Nog volgens Paluzzi zou het kunnen dat dat deuntje automatisch zal worden afgespeeld wanneer mensen je profiel bekijken. Dé manier om je feed te transformeren tot creatieve stopmotionfilm? Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.

LEES OOK:
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten