Eerst finalist in ‘De allerslimste mens’, daarna weer zelf quizmaster: Bart Cannaerts keert na kerstvakantie terug met ‘De dag van vandaag’

Binnenkort terug wegens succes: De dag van vandaag. De gezellige late night-quiz van Een met Bart Cannaerts komt na de kerstvakantie terug op het scherm, en dat gedurende acht weken.

Tom Vets

Het eerste seizoen werd in april en mei uitgezonden en kon elke dag live gemiddeld een dikke 400.000 mensen bereiken. Het was al snel duidelijk dat een vervolg een goede zet was. De dag van vandaag loopt op televisie van 9 januari tot 2 maart. Bart, die een flinke optie neemt om binnenkort De allerslimste mens ter wereld te winnen, zal opnieuw elke dag drie BV’s uitnodigen om te quizzen over de kleine en grote weetjes van de dag.

Het geld dat ze daarmee verdienen kan gewonnen worden door een kijker thuis. Daarvoor belt Fien Germijns elke dag bij iemand anders aan. Ook voor Fien worden het drukke tijden, want net zoals vorig jaar komt er een kersteditie van Switch. Wederom zijn het bekende landgenoten die zullen deelnemen voor het goede doel. Alle afleveringen worden in december opgenomen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook