Hartverscheurend: jongen vraagt om “een hoed en een koekje” voor Kerstmis

©  Twitter

Nu de feestdagen stilaan in zicht komen, gaan veel hulpsinten en -kerstmannen op zoek naar lekkers en cadeautjes om in een schoen of onder de boom te leggen. Dunelm, een Britse winkelketen van huishoudartikelen, heeft enkele hartverscheurende wensen gedeeld waaruit blijkt dat sommige kinderhanden sneller gevuld zijn dan andere.

wverBron: Metro

Niet alle kinderen willen duur speelgoed, een smartphone, een PlayStation of een XBox. Eén van de verzoekjes vraagt om “een teddybeer om te knuffelen, voor het geval de Kerstman dit jaar niet komt”, terwijl een andere jongen alleen maar “een hoed en een koekje” wil.

De meest ‘extravagante’ wens die Dunelm deelt, is er een van een meisje van 12 jaar oud: zij zou graag een doosje met verschillende chocolaatjes krijgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De winkelketen roept mensen die het zich kunnen veroorloven op om een geschenk te bekostigen voor een kind in een gezin dat in armoede leeft en heeft daarvoor op zijn website een actie opgezet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten