Astrid Coppens bevallen van tweede kindje

Astrid Coppens (39) is opnieuw mama geworden. Dat maakt ze bekend op sociale media. Met Joey-Lee krijgt de kleine Billie-Ray (3) er een zusje bij.

(eadp)

“Ze is eindelijk aangekomen. De perfecte finishing touch voor onze familie”, schrijft Astrid Coppens op Instagram. Niet bij een foto van de pasgeboren spruit, wel bij een verfijnd geboortekaartje. De aankondiging kwam er dus op net dezelfde manier als bij grote zus Billie-Ray (3) in 2019. Het is het tweede kindje voor Bram en Astrid Coppens. Het meisje kreeg de naam Joey-Lee mee, en kwam op 24 oktober ter wereld. Een weekje vroeger dan gedacht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Toen Astrid het nieuws brak voor haar man dat er een tweede kindje op komst was, geloofde hij haar eerst niet. Zo vertelde ze in recentelijk in ons magazine Billie. “Ik heb toen Billieke bij het ontbijt een kaartje laten afgeven. Wil jij nog eens papa worden?” Coppens wou graag voor haar veertigste nog een tweede kindje. Het koppel leerde elkaar kennen na de scheiding tussen Astrid en John Bryan. Volgend jaar vieren ze hun tien jaar samen zijn, in april 2019 zijn ze in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook