Scheiding van Gisele Bündchen en Tom Brady nu definitief

©  AFP

Topmodel Gisele Bündchen (42) en de Amerikaanse football-speler Tom Brady (45) gaan dan toch definitief scheiden. Na veel geruchten bevestigen de twee de scheiding op Instagram.

De geruchtenmolen draaide al enige tijd, nadat het koppel besloot om tijdelijk apart te wonen na een felle ruzie. Maar nu komen de twee er ook zelf voor uit. In een Instagram Story deelde Brady een statement over hun scheiding. “In de afgelopen dagen hebben mijn vrouw en ik onze scheiding van elkaar afgerond na 13 jaar huwelijk,” schreef Brady. “We zijn vriendschappelijk tot deze beslissing gekomen en met dankbaarheid voor de tijd die we samen hebben doorgebracht.”

Hij voegde eraan toe dat de twee “gezegend zijn met prachtige en geweldige kinderen” voor wie het voormalige koppel zal blijven “samenwerken als ouders om er altijd voor te zorgen dat zij de liefde en aandacht krijgen die zij verdienen.”

Brady verklaarde dat de scheiding van zijn vrouw “natuurlijk pijnlijk en moeilijk is”, net zoals dat zo is “voor veel mensen die elke dag over de hele wereld hetzelfde meemaken”. Hij ging verder: “We wensen echter alleen het beste voor elkaar terwijl we nieuwe hoofdstukken in ons leven nastreven die nog geschreven moeten worden. We vragen vriendelijk om privacy en respect terwijl we de komende dagen en weken navigeren door wat komen gaat.”

(Lees verder onder de foto)

©  Instagram

Bünchen schreef dan weer op haar beurt dat ze haar prioriteit de kinderen blijft. “Van wie ik met heel mijn hart hou. We zullen doorgaan met co-ouderschap om hen de liefde, zorg en aandacht te geven die ze zo verdienen”, schreef ze. “De beslissing om een huwelijk te beëindigen is nooit gemakkelijk, maar we zijn uit elkaar gegroeid en hoewel het natuurlijk moeilijk is om zoiets mee te maken, voel ik me gezegend voor de tijd die we samen hadden en wens ik Tom altijd het beste toe.”

Brady en Bündchen hebben twee kinderen: een zoon Benjamin (12) en een dochter Vivian (9). Brady heeft ook een 15-jarige zoon uit een vorige relatie.

(sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook