Piet Huysentruyt is vanaf 16 november terug met ‘SOS Piet XL’: “Een droom die uitkomt”

SOS Piet XL is vanaf woensdag 16 november te zien op VTM. Piet Huysentruyt helpt bekende en onbekende Vlamingen uit de nood in een eenmalig verjaardagsseizoen. De populaire tv-kok wordt binnenkort zestig jaar en mag daarom opnieuw zijn onsterfelijke slagzin bovenhalen.

edb

“Wat hebben we geleerd vandaag?” Het is van 2013 geleden dat Piet Huysentruyt het mocht vragen. Binnenkort mag hij weer. De West-Vlaamse kok stelt de vraag aan bekende en onbekende Vlamingen, en aan hobbykoks uit vorige seizoenen. Lukt hun gerecht ondertussen wel? Onder anderen Andy Peelman, Nathalie Meskens en Pascal Braeckman krijgen bezoek van Piet.

“Ik ben VTM enorm dankbaar voor deze nieuwe reeks”, vertelt de tv-kok. “Het is een droom die uitkomt. Tijdens de opnames heb ik gemerkt dat het programma nog altijd leeft. Onderweg met mijn SOS Piet-auto claxonneerden andere chauffeurs naar mij en dat doet deugd.”

SOS Piet XL, vanaf woensdag 16 november om 20.35 uur op VTM en VTM GO.

LEES OOK. “Ik excuseer me tegenover Sofie Dumont. Maar het is gebeurd, en dat kan je niet wissen”: Piet Huysentruyt openhartig over ups en downs

Aangeboden door onze partners

Lees ook