170 euro voor een paar sokken: Harry Styles’ collectie bij Gucci is geland

©  Chris Pizzello/Invision/AP

Harry Styles werd eerder gekroond tot de meest bekoorlijke man ter wereld, dus dat het voormalige One Direction-lid populair is, hoeft geen betoog. Zijn gevoel voor mode staat ook buiten kijf en dat is luxelabel Gucci niet ontgaan. Creative director Alessandro Michele is bovendien een persoonlijke vriend van Styles en dus was het slechts een kwestie van tijd vooraleer ze de handen in elkaar zouden slaan. Het resultaat? Gucci Ha Ha Ha.

Camille Van Puymbroeck

Wie slechts een vluchtige blik werpt op de collectie, zou kunnen denken dat het om vintage kledingstukken uit de jaren zeventig gaat. De prijskaartjes doen echter anders vermoeden. De collectie die Harry Styles voor Gucci ontwierp, mag dan allesbehalve goedkoop zijn, stijlvol is ze wel.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De kledingstukken van de Ha Ha Ha-collectie vormen een perfecte mix tussen de speelsheid van Harry en de klasse van Gucci. Tweed pakken met olifantenpijpen worden afgewisseld met T-shirts in snoepjeskleuren en sjaaltjes met psychedelische prints. Styles is op de campagnebeelden ook te zien met verschillende tassen, die doen vermoeden dat mannen weldra steeds vaker hun toevlucht zullen zoeken tot een handige handtas. Wie graag een stuk uit de collectie in huis wil halen, moet daar wel minstens 170 euro voor over hebben – voor die prijs scoor je een paar kousen.

Gucci Ha Ha Ha. © Gucci

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten